• subota, 20. april 2024.
Oprez na pružnim prelazima
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Oprez na pružnim prelazima

15. novembar 2011. godine

Sremska Mitrovica – Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici upozorila je učesnike u saobraćaju, posebno vozače motornih vozila i poljoprivrednih mašina na potrebnu pojačanu opreznost na pružnim prelazima, posebno u uslovima smanjene vidljivosti. Razlog za upozorenje su dve nezgode koje su se protekle sedmice dogodile na pružnim prelazima u sremskomitrovačkoj i rumskoj opštini.

– U poslednjih sedam dana, dogodile su se dve saobraćajne nezgode na pružnim prelazima u kojima su učestvovali  šinobusi i traktori sa prikolicom. Lake telesne povrede zadobila je jedna osoba – navodi se u zvaničnim policijskom saopštenju.

Nezgode su se dogodile na pružnim prelazima Šid – Beograd u Martincima i Ruma-Šabac u Buđanovcima. Reč je o pružnim prelazima na lokalnim putevima, bez branika ili polubranika, svetlosne i zvučne signalizacije.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: