• petak, 19. april 2024.
Održana „EkOlimpijada“
Sport | Vesti
0 Komentara

Održana „EkOlimpijada“

4. novembar 2011. godine

Sremska Mitrovica – U Sremskoj Mitrovici juče je održana „EkOlimpijada“, projekat koji Olimpijski komitet Srbije realizuje u saradnji sa Ministarstvom životne sredine i prostornog planiranja. U sremskomitrovačkom PSC „Pinki“, gde je poslednja „EkOlimpijda Srbije“ okupila više stotina osnovaca, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac razigrane mališane posetio je u društvu gradonačelnika Branislava Nedimovića, atletičarke Dragane Tomašević, reprezentativke Srbije koja je svoje pripreme fokusirala na Olimpijadu u Londonu 2012. godine, kajakašem Milenkom Zorićem i „Srećkom“, maskotom olimpijskog tima Srbije.

“Eko Olimpijada” je namenjena deci i mladima, koji učešćem u mnogim sportskim, edukativnim, kulturnim i ekološkim radionicama imaju priliku da kroz igru i druženje nauče nešto više o istoriji olimpijskog pokreta, da razvijaju olimpijski duh, upoznaju olimpijske vrednosti i nauče o važnost očuvanja životne sredine.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: