• četvrtak, 25. april 2024.
Dvoje poginulo, dvoje povređeno
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Dvoje poginulo, dvoje povređeno

23. novembar 2011. godine

Ruma – Sremska Mitrovica – Dve osobe su poginule, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se popodne dogodila kod sela Voganj u rumskoj opštini. Kako je večeras saopštila portparolka Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici Biljana Sremčić, nakon nesreće u sremskomitrovačku bolnicu je doveženo beživotno telo muškarca S.D. dok je od zadobijenih povreda, sat vremena nakon prijema u bolnicu, preminula ženska osoba S.K. Muškarac M.V. je zbog teških telesnih povreda smešten na Odeljenje intenzivne nege  i operisan je tokom večeri, dok je ženska osoba J.S. zbrinuta na odeljenju ortopedije sa teškim povredama podlkolenice.

Nesreća se dogodila kada je “golf” rumskih registarskih oznaka direktno udario u kamion hladnjaču za prevoz mesa koji je dolazio iz suprotnog smera.

Na lice mesta su odmah izašli vatrogasno-spasilački timovi iz Rume i Sremske Mitrovice.

– Prvu dojavu o nesreći dobili smo oko 15,20 časova i odmah smo reagovali. Vatrogasci-spasioci su u “golfu” zatekli četvoro povređenih koji su bili priklješteni u vozilu, pa su vatrogasci isekli automobil da bi izvukli povređene – izjavio nam je načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Sremskoj Mitrovici Stevan Pejić.

Četiri povređene osobe su odmah vozilima Hitne pomoći upućeni u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici. I pored ukazane lekarske pomoći, jedna muška osoba je preminula na putu do bolnice, dok je jedna žena preminula po prijemu u bolnicu.

Tokom policijskog uviđaja na mestu nezgode saobraćaj se usporeno odvijao naizmeničnim propuštanjem vozila.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: