• petak, 19. april 2024.
Crna hronika
0 Komentara

Ubio suprugu, pa sebe

12. oktobar 2011. godine

Krnješevci- U noći između ponedeljka i utorka, u porodičnoj kući u Krnješevcima kod Stare Pazove, Živko J. (58) ubio je svoju nevenčanu suprugu Snežanu J. (51), a potom presudio sebi. Njihova beživotna tela pronašao je komšija, koji je utorak pre osam ujutro, po prethodnom dogovoru sa Živkom došao da pomogne oko utovara kamiona.

Uviđaj na licu mesta izvršio je istražni sudija Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika višeg javnog tužioca i policije.

 

Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici saopštila je da su tela preminulih prevežena su u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, radi sudsko-medicinske obdukcije.

Nezvanično, ljubomora je bila motiv ovog ubistva, a kada je video šta je uradio Živko je pucao sebi u slepoočnicu. Više detalja, biće poznato nakon završetka istrage.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: