• sreda, 24. april 2024.
Ranjena trojica mladića
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Ranjena trojica mladića

20. septembar 2011. godine

Sremska Mitrovica – U pucnjavi koja se dogodila u nedelju oko tri časa ujutro u ugostiteljskom objektu “Kontinental” u Jarku, kod Sremske Mitrovice, teško su ranjena trojica mladića.

Kako je zvanično saopštila policija,  u trojicu mladića pucao je  Žarko M. (28) iz Sremske Mitrovice i tom prilikom ranjeni su Jovan N. (30), Dragan C. (31) i Branko S. (29), svi iz Sremske Mitrovice koji su zadobili teške telesne povrede opasne po život.  Svi povređeni su hospitalizovani u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici i nalaze se u teškom stanju, a Jovan N. je u ponedeljak prebačen na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu.

– Pucnjavi je prethodila svađa i tuča povređenih sa Žarkom M. i Darkom F. (24) iz Sremske Mitrovice. Nakon toga je Darko F. ispalio jedan hitac u vazduh, a Žarko M. više hitaca u trojicu mladića – navodi se u zvaničnom saopštenju i dodaje da se intenzivno traga za osumnjičenima koji su sa lica mesta pobegli automobilom marke “sitroen.”

– Osumnjičeni su naoružani i skloni pružanju otpora, navodi se na kraju zvaničnog policijskog saopštenja.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: