• subota, 20. april 2024.
Upo­sle­ni ov­da­šnji gra­đe­vin­ci
Hronika | Inđija
0 Komentara

Upo­sle­ni ov­da­šnji gra­đe­vin­ci

12. jul 2011. godine

Glavna ulica budućeg Autlet centra

Gra­di­li­šte ”Fas­hion Park outlet cen­tra“  u se­ve­ro­i­stoč­noj rad­noj zo­ni u In­đi­ji ob­i­šli su pro­šle ne­de­lje Dra­ško Ba­bić, di­rek­tor ”Fas­hion Com­pany”, Đu­ra Sta­nić, di­rek­tor ”Blac­kO­ak De­vel­po­ments“ i Go­ran Je­šić, pred­sed­nik op­šti­ne In­đi­ja. Ka­ko su tom pri­li­kom na­ja­vi­li, uru­če­nje klju­če­va za­kup­ci­ma lo­ka­la bi­će oba­vlje­no u de­cem­bru ove, a sve­ča­no otva­ra­nje pr­vog pra­vog Autlet cen­tra u Sr­bi­ji, bi­će pr­vog mar­ta na­red­ne go­di­ne.

– Ve­o­ma je va­žno što je na iz­grad­nji jed­ne od naj­ve­ćih ak­tu­el­nih in­ve­sti­ci­ja u re­gi­o­nu an­ga­žo­va­na ov­da­šnja gra­đe­vin­ska ope­ra­ti­va, fir­me ko­je po­slu­ju u In­đi­ji po­put ”Le­ta­ča”, ”Mar­ti­ni grad­nje”, ”Ce­re­si­ta”. Ova in­ve­sti­ci­ja je di­rek­tan pod­sti­caj za srp­sku pri­vre­du. Zna­čaj­no je i to što će otva­ra­nje Autlet cen­tra u In­đi­ji zna­či­ti kraj mo­no­pol­skoj pro­da­ji kva­li­tet­ne ro­be u Sr­bi­ji, bren­di­ra­na ro­ba će bi­ti pri­stu­pač­na pro­seč­nom gra­đa­ni­nu, re­kao je Go­ran Je­šić, pred­sed­nik op­šti­ne In­đi­ja.

– Pr­va fa­za iz­grad­nje Autlet cen­tra ko­ji se ra­di po svet­skim stan­dar­di­ma pro­sti­ra­će se na 15.000 kva­dra­ta, a in­ve­sti­ci­ja je vred­na 25 mi­li­o­na evra. Ka­da sve tri fa­ze bu­du za­vr­še­ne na ukup­noj po­vr­ši­ni od 30.000 kva­dra­ta ukup­na vred­nost in­ve­sti­ci­je bi­će 40 mi­li­na evra, re­kao je Đu­ra Sta­nić, di­rek­tor ”Ble­kuk Di­ve­lop­men­ta”.

– U Autlet cen­tru će se pro­da­va­ti gar­de­ro­ba naj­po­zna­ti­jih svet­skih bren­do­va po ce­na­ma ni­žim od 30 do 80 od­sto iz pret­hod­nih se­zo­na. Naj­vi­še će ih bi­ti sa po­pu­stom od 55 od­sto u od­no­su na re­fe­rent­ne ce­ne to­kom re­gu­lar­ne se­zo­ne. Bi­će tu i ko­lek­ci­je ko­je se is­klju­či­vo pro­iz­vo­de za autlet cen­tre. Ima­ju­ći u vi­du ovu lo­ka­ci­ju u In­đi­ji, po­red pu­ta E-75, u bli­zi­ni auto-pu­ta na po­la pu­ta iz­me­đu Be­o­gra­da i No­vog Sa­da, krug po­ten­ci­jal­nih ku­pa­ca je 2,8 mi­li­o­na, re­kao je Dra­ško Ba­bić, di­rek­tor ”Fe­šen kom­pa­ni­je”.

U tre­ćoj fa­zi u kru­gu Autlet cen­tra pla­ni­ra­na je iz­grad­nja ho­te­la ”Keš end ke­ri”, hi­per­mar­ke­ta, sa­lo­na na­me­šta­ja, pro­dav­ni­ce kuć­nih apa­ra­ta i kan­ce­la­rij­ski pro­stor. Pro­ce­ne su da će Autlet cen­tar ka­da bu­de upot­pu­no­sti za­vr­šen za­po­šlja­va­ti oko hi­lja­du lju­di, uglav­nom, iz In­đi­je.

Z.G.S.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: