DETALJ S KOMEMORACIJE U SREMSKOMITROVACKOM POZORISTU

Komemoracija povodom smrti Darka Radovanovića

Sremska Mitrovica – Povodom tragične smrti pevača Darka Radovanovića (36), u sremskomitrovačkom Pozorištu „Dobrica Milutinović“ održan je komemorativni skup.

Gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović rekao je na komemoraciji da je Darko Radovanović bio jedinstven čovek izuzetne energije.

– Izgubili smo divnog čoveka koji je, iako se nije rodio u ovom gradu, živeo za  Sremsku Mitrovicu i želeo da pomogne i promeni mnogo toga – rekao je Nedimović i podsetio da se baš Darko Radovanović zalagao da se obnovi fontana u centru grada ali da to nije doživeo, baš kao što sudbina nije dozvolila ni da u četvrtak održi koncet u centru Sremske Mitrovice.

Bane Opačić, blizak prijatelj i saradnik Darka Radovanovića prisetio se poslednjih šetnji Darka Radovanovića sa kćerkicom ulicama Sremske Mitrovice.

– Voleo si decu, svoju porodicu i prijatelje koje si ostavio u neverici šta se dogodilo. Ostala su mesta na koje nećeš stići, dani koji će prolaziti bez tebe, ostali smo mi u čijim srcima si ostavio prazninu, ostala je pesma koju nismo stigli da završimo…- rekao je Opačić.

Povodom smrti Darka Radovanovića, u holu Pozorišta „Dobrica Milutinović“ je tokom dana otvorena knjiga žalosti u koju se upisao veliki broj prijatelja i poštovalaca.

 

Kategorije Društvo Vesti