• četvrtak, 25. april 2024.
In­for­ma­ci­je i na in­ter­ne­tu
Ekonomija
0 Komentara

In­for­ma­ci­je i na in­ter­ne­tu

14. jun 2011. godine

Sremska Mitrovica – Od 1.ju­na ove go­di­ne in­ter­net sajt JKP „Vo­do­vod“ Srem­ska Mi­tro­vi­ca i zva­nič­no je do­stu­pan jav­no­sti. Na adre­si www.vodovodsm.rs svi zainteresovani mogu da dobiju najvažnije informacije vezane za delatnost i aktivnosti tog javnog preduzeća. Korisnicima usluga mitrovačkog „Vodovoda“ i na ovaj način je omogućeno da dođu do podataka koji su im potrebni.  Istovremeno, postoji mogućnost i da se bolje upoznaju sa segmentima i načinom rada preduzeća koje 24 sata dnevno brine o vodosnabde-vanju blizu 80.000 stanovnika grada i naseljenih mesta opštine.

Korišćenjem sajta potrošači mogu da saznaju sve o kvalitetu vode za piće, procesima koji omogućavaju dobijanje zdravstveno ispravne vode, radovima koji se obavljaju u cilju kvalitetnijeg vodosnabdevanja, ali i drugim delatnostima kojima se bavi „Vodovod“. Između ostalog, na internet stranama prezentovane su i informacije o ceni vode, o tome kako se ona formira i o tome šta je potrebno za priključenje na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Za posetioce sajta mogu biti zanimljivi i drugi podaci – o vodosnabdevanju, o odvođenju otpadnih voda, o izgradnji i održavanju distributivne mreže, o potrošačima, o organizacionoj strukturi zaposlenih i drugom. Važni događaji beleže su u bloku AKTUELNO.

Direktor Saša Bugadžija: Pratimo savremene trendove

Inicijator za pokretanje sajta je direktor Saša Bugadžija koji navodi da je ovo važan segment rada preduzeća, jer su od sada sve važne informacije dostupne svakom građaninu na najbrži način. Bitno je i da u sferi informisanja pratimo savremene trendove i da napredujemo u informatičkom smislu, u skladu sa vremenom u kojem živimo.

-Blokovi na sajtu će se redovno dorađivati novim sadržajima. Pored toga što korisnici putem ovog sajta mogu prijaviti problem, uskoro će biti urađena i baza podataka o potrošnji vode i stanju računa svakog potrošača, kako bi oni u svakom momentu imali uvid o tome, naglasio je direktor Bugadžija.

LJ.J.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: